Jatkokoulutus.fi

KURSSIT

Ennakoiva ajaminen (ennakoivan ajon osuus 7 h)

Kurssilla käsitellään ennakoivaa ja taloudellista ajamista. Pääpaino on maanrakennuspuolessa ja haastavammissa kaupunkiolosuhteissa, mutta kurssilla käsitellään teemoja myös pitkää linjaa ajavien näkökulmasta.

Kaikki kurssimateriaali on itse tehty ja kerätty kouluttajan työuralta – niinpä kokeneemmillekin kouluttautujille löytyy vihdoin uutta katsottavaa!

Kuljettajan ajoneuvotekniikka

Kurssilla käydään läpi kaikki oleellisimmat asiat, joita nimenomaan kuljettaja tarvitsee haasteellisissa olosuhteissa: hallintalaitteiden oikea käyttö esimerkiksi painonsiirroissa, ristivedot, tasauspyörästön lukot, nousevat telit, telivetoiset autot, sähköohjattujen vaihdelaatikoiden oikeanlainen käyttö sekä kasetoinnit ynnä muut. Asiaa käsitellään esimerkeillä ja pohdinnoilla käytännön työelämästä. Kurssisisältö on oikeaa asiaa parhaimmillaan – nyt ajetaan ja ratkaistaan ongelmia.

Ajo- ja lepoajat/digipiirturi

Kurssi sopii varsin hyvin kaikille autonkuljettajille. Kurssilla tutkitaan ensiksi piirturin sielunelämää perin pohjin, minkä jälkeen tutustutaan sen oikeanlaiseen käyttöön. Kouluttaja on käyttänyt piirtureita aina ulkomaankuljetuksista aurauksiin, joten luvassa on faktaa ja käyttöohjeita erimerkkisiin piirtureihin. Luonnollisesti kerrataan myös ajo- ja lepoaika-asetus sekä työaikalaki. Lisäksi käydään työnantajan näkökulmasta asioita läpi valvonnasta tietojen tallennuksiin.

Työturvakorttikoulutus

Koulutuksen pääpaino on säiliökuljetuksissa ja maanrakennuspuolessa. Luonnollisesti näistäkin saa työturvakortin lisäksi ammattipätevyysmerkinnän.

Ensiapukoulutus

Kouluttajan kautta on myös mahdollista käydä erittäin laadukkaita ensiapukoulutuksia jatkokoulutuspäivämerkinnällä.

ADR-koulutus

ADR-koulutukset tulossa tulevaisuudessa.